compleet advies

op locatie
75
00
 • Consult op locatie
 • Op maat voor jouw paard
 • Bij verstoorde balans
 • 1x advies op maat per e-mail
 • 1x advies update na 2 maanden

Compleet advies op locatie

Kies je voor een consult op locatie, dan  vullen we samen het anamneseformulier in en bekijk en voel ik je paard. Ook kijk ik naar alle factoren en management er om heen. Zo krijg ik een totaalplaatje.

Nadat ik alles in mijn bezit heb ga ik voor je aan de slag. Zodra het voedingsadvies af is plan ik een telefonische afspraak met je in. We nemen dan samen het advies door en je kunt dan ook vragen stellen. Daarna ontvang je het advies per mail. 

Na 6 tot 8 weken vraag ik je om een terugkoppeling te geven hoe het gaat. Na die periode volgt er een vervolgadvies, deze bespreken we ook weer telefonisch en ontvang je daarna per mail.

 •  

Overige informatie

 • Reiskosten
 • Binnen een afstand van 10km, gerekend vanaf postcode 6741XS, worden er geen reiskosten in rekening gebracht. Buiten een afstand van 10km breng ik € 0,30 per km in rekening voor de heen en terugreis. Bij meerdere paarden op dezelfde locatie wordt er 1x reiskosten berekend en kunnen de reiskosten mogelijk gedeeld worden met stalgenoten.
 •  
 • Betaling
 • De kosten van een compleet advies op locatie kunnen ter plekke via een betaalverzoek of contact worden voldaan. Wilt u hiervan een factuur ontvangen? Geef dit dan aan bij de aanvraag. 
 •  
 • Annuleren van een afspraak
 • Kosteloos annuleren kan tot 24uur van te voren. Afspraken op maandag kunnen tot uiterlijk vrijdag kosteloos worden geannuleerd. Bij annulering binnen 24uur wordt 50% van de kosten in rekening gebracht.
 •  
 • Algemene voorwaarden
 • Ik verwijs je graag naar mijn algemene voorwaarden.

Ik wil graag meer informatie

Copyright 2022 Requiry