Compleet advies telefonisch

compleet advies

telefonisch
€ 65,00

 • Telefonisch consult
 • Op maat voor jouw paard
 • Bij verstoorde balans
 • 1x advies op maat per e-mail
 • 1x advies update na 2 maanden

aanvragen

Compleet advies telefonisch

Kies je voor een telefonisch consult, dan mail ik je mijn anamneseformulier en deze vul je zelf in. Ik vraag je dan ook om foto’s te maken van je paard of pony.

Nadat ik alles in mijn bezit heb ga ik voor je aan de slag. Zodra het voedingsadvies af is plan ik een telefonische afspraak met je in. We nemen dan samen het advies door en je kunt dan ook vragen stellen. Daarna ontvang je het advies per mail.

Na 6 tot 8 weken vraag ik je om een terugkoppeling te geven hoe het gaat. Na die periode volgt er een vervolgadvies, deze bespreken we ook weer telefonisch en ontvang je daarna per mail.

Overige informatie

 • Betaling
 • De kosten van een compleet advies telefonisch dienen vooraf  per betaalverzoek te worden voldaan. Wilt u hiervan een factuur ontvangen? Geef dit dan aan bij de aanvraag.
 • Annuleren van een afspraak
 • Kosteloos annuleren kan tot 24uur van te voren. Afspraken op maandag kunnen tot uiterlijk vrijdag kosteloos worden geannuleerd. Bij annulering binnen 24uur wordt 50% van de kosten in rekening gebracht.
 • Algemene voorwaarden
 • Ik verwijs je graag naar mijn algemene voorwaarden.