IRISCOPIE HOND, KAT, PAARD

IRISCOPIE i.o.

Voeg je header hier toe

Op dit moment ben ik bezig met de opleiding Iriscopie voor paard, hond en kat. 

Voor mijn opleiding ben ik nog opzoek naar casussen die ik mag uitwerken. Paarden heb ik een heel groot aanbod in, dus ik zoek nog naar hond en kat.

 

De iris is als een landkaart die het lichaam reflecteert, omdat deze in directe verbinding staat met de hersenen en het zenuwstelstel, vangt deze de signalen vanuit het hele lichaam op. Deze kaart kun je uitlezen, omdat in de iriskaart elk stukje uit het lijf een eigen plek heeft. Zo kun je zien wat er waar in het lichaam aan de hand is. Je ziet een disbalans vaak al in de iris voor dat wij het aan de buitenkant met het blote oog zelf opmerken. Het kan dus ook preventief ingezet worden. 

Zijn er al klachten? Loop je tegen problemen aan die je niet goed kunt plaatsen? Of heb je al  van alles laten uitsluiten, maar is er geen oorzaak gevonden? Iriscopie is geen vervanging voor een dierenarts, maar door mee te kijken in de kaart van het lichaam kun je veel gerichter onderzoeken of behandelen, omdat je weet wat er speelt en waar de oorsprong zit

Ik stel bij de analyse een behandelplan op en kan vaak goed ondersteunen met mijn specialismes, maar wanneer dit nodig is zal ik je gericht doorverwijzen.

Copyright 2022 Requiry

Ik wil graag meer informatie

Copyright 2022 Requiry